„Jura“ prvo angažuje menadžment

Bez autora
Jan 18 2011

Južnokorejska kompanija „Jura“, u svojoj fabrici koja se na površini od 20.000 kvadrata (17.000 proizvodne hale) gradi u radnoj zoni Donje Međurovo i sa proizvodnjom treba da startuje najkasnije u maju, do kraja ove godine zaposliće 1.150 od ukupno 1.500 radnika koliko je planirano i ranije najavljeno. U saradnji sa filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje, već početkom narednog meseca, čelnici „Jure“ odabraće i zaposliti 15 visokoškolaca sa evidencije nezaposlenih, među kojima će biti ekonomisti, pravnici, informatičari, sociolozi i psiholozi. Naime, oni će sačinjavati menadžment tim fabrike u Nišu, pa će, između ostalog, imati i zadatak da za prvu fazu rada, u toku februara odaberu i prime 150 radnika sa osnovnom školom, trećim i četvrtim stepenom raznih zanimanja. Prijemi će se u kontinuitetu nastaviti i narednih meseci, tako da će na kraju godine u „Jurinim“ proizvodnim halama u Donjem Međurovu uhlebljenje naći 1.150 uglavnom mladih Nišlija.

„Jura“ prvo angažuje menadžmentJužnokorejska kompanija „Jura“, u svojoj fabrici koja se na površini od 20.000 kvadrata (17.000 proizvodne hale) gradi u radnoj zoni Donje Međurovo i sa proizvodnjom treba da startuje najkasnije u maju, do kraja ove godine zaposliće 1.150 od ukupno 1.500 radnika koliko je planirano i ranije najavljeno.

Kako je u ponedeljak, na konferenciji za novinare istakla direktorka niške filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, Biserka Tošović, u saradnji sa ovom filijalom, već početkom narednog meseca, čelnici „Jure“ odabraće i zaposliti 15 visokoškolaca sa evidencije nezaposlenih, među kojima će biti ekonomisti, pravnici, informatičari, sociolozi i psiholozi.

Naime, oni će sačinjavati menadžment tim fabrike u Nišu, pa će, između ostalog, imati i zadatak da za prvu fazu rada, u toku februara odaberu i prime 150 radnika sa osnovnom školom, trećim i četvrtim stepenom raznih zanimanja. Prijemi će se u kontinuitetu nastaviti i narednih meseci, tako da će na kraju godine u „Jurinim“ proizvodnim halama u Donjem Međurovu uhlebljenje naći 1.150 uglavnom mladih Nišlija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik